Evenementen

Dinsdag 12 maart 2024

De Cosun bestaat 125 jaar en om de samenwerking met de telers te benadrukken, komen CEO Hans Meeuwis
en voorzitter Arwin Bos ons de eerste ‘Zoete Groet’ brengen in de vorm van heerlijke stroopwafels!

 

 

 

 

 

Zondag 1 oktober 2023

Onze nieuwe schuur is klaar en omdat te vieren ‘opent’ Leen de schuur met een fles champagne
en nodigen we familie, vrienden en buren uit voor een hapje en drankje.

 

 

 

 

 

 

 

Maandag 20 maart 2023

Merijn ontvangt Young Board Cosun en geeft een presentatie over ons bedrijf.
Tevens wordt er een kijkje genomen bij onze bietenrooier en bietenzaaier.

 

 

 

 

 

 

Zaterdag 18 september 2021

De kerk uit Dinteloord bracht tijdens hun fietsroute een bezoekje aan ons bedrijf!
Bij vertrek kregen ze onze eigen aardappelen mee! #Ballerina

Donderdag 12 september 2019

De Zonnebloem, afdeling Dinteloord, vierde op deze dag haar 40 jarig jubileum. Ze maakten met 3 paardentrams een prachtige rit door onze mooie polder en wij ontvingen hen met koffie en gebak! Ook gaf Mariska een presentatie over ons bedrijf en kreeg iedereen een heerlijk zakje aardappelen mee naar huis!

 

 

 

 

 

 

 

Op vrijdagmiddag 16 februari 2018 organiseerden Delphy en CZAV samen een kennismiddag op

Klein Tiengemeten in het kader van ‘Schoon Water Brabant’. Het was een zeer geslaagde middag met
interessante onderwerpen,  6 verschillende spuitmachines en veel bezoekers!

 

 

 

 

 

 

 

Een stukje uit de Steenbergse Courant over zaterdag 1 augustus 2015:

Op zaterdag 1 augustus 2015 ontvingen we de deelnemers aan de scootmobielentocht, georganiseerd door de vrijwilligers van de Plusbus van de Gemeente Steenbergen. Leen gaf een presentatie en daarna lunchten ze bij ons.
Na afloop kregen ze allemaal een zakje nieuwe aardappelen – Lady Christel – mee naar huis!

Op dinsdag 2 juni 2015 vond er een bijeenkomst plaats van Nefyto/ECPA op Klein Tiengemeten. Het onderwerp van deze middag was, hoe de landbouw de emissie van gewasbeschermingsmiddelen naar het oppervlaktewater, kan beperken. Men lanceert dit jaar een erf-emissiescan en doet tevens een onderzoek naar afspoeling. Leen hield een korte presentatie over ons bedrijf en liet vervolgens de spuitmachine zien, die voor deze gelegenheid, uitgeklapt op het erf stond.Op woensdag 13 mei 2015 werd er door de CZAV een informatieve ochtend bij ons georganiseerd, waarbij de deelnemers ook de stand van de gewassen bekeken in het land.

Op zaterdag 12 juli 2014 ontvingen wij een aantal van onze sponsors van ‘Burgers voor Bijen’. Na de koffie met iets lekkers, gaf Leen een presentatie over ons bedrijf. Vervolgens namen we een kijkje bij de machines op het erf en natuurlijk ook bij de bloemenstrook, waar Merijn en Thijmen een prachtig bijenhotel in hadden geplaatst! Nadat de dames een mooi veldboeket hadden geplukt, sloten we de middag gezellig af met een drankje.

 

 

 

 

 

 

Op zaterdagmiddag 12 juli organiseren wij graag voor onze sponsors aan ‘burgers voor bijen’ een bezoek aan
‘Klein Tiengemeten’: doe mee aan de speurtocht, neem een kijkje op de boerderij en geniet van de bloemenstrook! Ga naar www.burgersvoorbijen.nl en sponsor ons nu!

‘Burgers voor bijen’

Wij doen mee met de actie ‘Burgers voor Bijen’. We zaaien een mooie bloemenstrook vlakbij huis om zo de biodiversiteit te bevorderen! Als u ons sponsort, bent u deze zomer van harte welkom om een kijkje te nemen op ons bedrijf. Zie de link: www.burgersvoorbijen.nl

Op woensdag 7 mei 2014 kwam Thijmen’s klas op bezoek op de boerderij. Leen startte met een presentatie over welke gewassen we verbouwen en de machines die we daarvoor gebruiken. Vervolgens gingen de kinderen op speurtocht op de boerderij, ze mochten in de trekkers klimmen en ook in de bietenrooier. Verder moesten ze in het land kijken hoe de bieten en de aardappelen groeien, maar ook bij alle dieren: de herten, schapen, geiten, pauwen, kippen en het konijn. Daarna konden ze gaan spelen, voetballen of stempelen met aardappelen! Wat waren ze enthousiast bezig! Kortom een gezellige en leerzame ochtend!

 

 

 

 

 

 

Oktober 2012: in de oktober editie van Aha, het magazine voor de medewerkers van Albert Heijn, stond een mooi artikel over  Klein Tiengemeten met leuke foto’s: een kleine bezoeker tilt een grote biet en Leen, die enthousiast het verschil tussen diverse soorten aardappelen uitlegt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

25 en 26 augustus 2012 – Albert Heijn   Open Dagen

“Akkerbouwbedrijf ‘Klein Tiengemeten’ te Dinteloord stelt haar deuren open voor het publiek tijdens de open dagen van Albert Heijn”

Lees HIER het persbericht met meer informatie.