Persbericht Open Dagen

AKKERBOUWBEDRIJF ‘KLEIN TIENGEMETEN’ TE DINTELOORD STELT HAAR DEUREN OPEN VOOR HET PUBLIEK TIJDENS DE OPEN DAGEN VAN ALBERT HEIJN

De supermarktketen bestaat dit jaar 125 jaar en wil dit jubileum vieren met een aantal Open Dagen bij de leveranciers van hun groenten en fruit. Zo’n 175 telers laten zien waar de verse producten in de supermarkten van Albert Heijn vandaan komen.

De familie Vos uit Dinteloord ontvangt u graag op hun moderne akkerbouwbedrijf op zaterdag 25 en zondag 26 augustus 2012.

Bezoekers krijgen tijdens deze 2 Open Dagen een kijkje achter de schermen. Hoe groeit een aardappel en hoe ziet cichorei eruit? U ziet de machines waarmee gezaaid en geoogst wordt en tevens staan er informatiestands van diverse agrarische bedrijven.

Maar het blijft niet bij kijken alleen: kinderen kunnen stempelen met aardappels, frietjes eten, een speurtocht doen en zich uitleven op het springkussen.

De Open Dagen starten om 10:00 uur en eindigen om 16:00 uur. Het adres is: Polderweg 2 te Dinteloord. Bezoekers dienen zich vooraf in te schrijven op www.ah.nl/opendagen. Op die website staat ook een overzicht van alle boeren en telers, die hun bedrijf open stellen voor het publiek.

Kortom: een leuk, lekker en leerzaam uitje voor jong en oud!

Reacties

Persbericht Open Dagen — 1 reactie

  1. Het was heel leuk om eens een keer een kijkje te nemen op zo’n mooie boerderij. De jongens vonden het fantastisch met al die trekkers en machines. Jullie hebben een schitterende boerderij. Volgende keer komen we zeker weer een keer langs.

    Piet, Wilma, Jelle en Lars Vogelaar
    Dinteloord.